joi, 20 iunie 2013

UN BREVET DE VIATA LUNGA

4. INVATATI SA RADETI!

Aveti incredere in ras, ca intr-un prieten bun si credincios! De ce?
Fiindca rasul este un dar dat omului de Natura. Este un mijloc de curatare profunda a organismului uman la toate nivelele: de la fiziologic la sistem nervos, psihic si minte.
  • Rasul contribuie la curatarea organismului de efectele stresului, de emotii inabusite, de incordari care prin efectul lor cumulativ duc la boli si la imbatranire prematura.
  • Aceste incordari (tensiuni) impiedica circulatia naturala a energiei vitale. Daca tu vrei sa fii sanatos si fericit, trebuie sa lasi sa curga liber energia in cantitate si calitate suficienta. Dar tu nu stii si nici nu banuiesti asta.
  • Nu stii ca aceste incordari (tensiuni) interne au drept consecinta dureri de natura diferita: boli, stari nervoase, complexe, temeri. Toate acestea fac ca tu sa nu fii natural, sa nu-ti dezvolti creativitatea, sa nu fii vesel, sa nu fii activ.
Solutia?
Terapia rasului. Cand tu razi, fortele naturale ale organismuui tau lucreaza cel mai bine. De asemenea, fortele naturale ale organismului tau lucreaza cel mai bine cand esti natural, cand nu esti obiectul unor stereotipuri de comportament, cand nu te conformezi regulilor conventionalismului, cand mintea ta nu impiedica circulatia naturala a energiei vitale.
  • Rasul si voia buna, prin actiunea lor complexa, sunt un mijloc puternic si rapid de a elimina tensiunile interne, restabilind functionarea armonioasa a corpului tau. Cand razi te reabilitezi, te recuperezi, intineresti.
  • Rasul nu are efecte secundare negative.
  • Rasul te intoarce spre o atitudine pozitiva asupra vietii. Dispar ca prin minune temeri, griji, anxietati. Insasi Natura incepe sa lucreze pentru recuperarea, reabilitarea si intinerirea organismului tau, prin restaurarea mecanismului de autovindecare.
  • Studiile medicale au aratat ca in cortexul cerebral exista domenii a caror activitate este responsabila de atitudinea pozitiva asupra vietii. Stimularea acestor zone v-ar putea vindeca de multe boli. Singurul medicament - cocaina, un drog ce creeaza dependenta. Dar rasul stimuleaza perfect aceste zone ale cortexului.
Radeti deci! Fiecare din voi poate rade. Nu va inchideti aceasta capacitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu