sâmbătă, 27 octombrie 2012

         UN MOD DE VIATA SANATOS INCEPE CU UN COLON SANATOS!
   
''Boala incepe in stomac, iar moartea in colon"(din intelepciunea populara).
   Colonul reprezinta sistemul de canalizare al organismului; din cand in cand, e bine sa fie curatat.
   Irigatia colonului este o modalitate de indepartare a toxinelor si de recastigare a vitalitatii.
   Daca sunteti balonat, aveti indigestii, abdomen proeminent, dureri de cap, gaze, constipatie, senzatie de voma, insomnii, nervozitate, exces de greutate, respiratie urat mirositoare, eruptii cutanate, eczeme, raceli frecvente, infectii, Candida, impotenta, cancer, ei bine, pentru a detensiona organismul faceti seara, inainte de culcare, clisma.
  Spalarea intestinului gros favorizeaza insanatosirea florei intestinale, ceea ce este determinant in privinta imunitatii, in revigorarea intregului organism. 90%din boli se datoreaza unui colon murdar.
  In pliuri se aduna deseuri si oua de paraziti, sub forma de mucus intarit, precum o tencuiala, amestecat cu materii fecale, alcatuind asa-numita placa mucoida, care "zace" acolo de ani de zile. Fiind extrem de acide, reziduurile penetreaza peretele colonic, iar toxinele se resorb in sange, limfa, umori, spatii interstitiale. Practic, functia intestinului gros este rasturnata; deseurile nu se mai elimina in totalitate, ci infesteaza sangele si degradeaza functiile interne. De-a lungul anilor, se depoziteaza in intestine 2,5-18 kg de materie partial digerata, resturi de medicamente si alte chimicale toxice ingerate odata cu alimentele, prin piele sau prin respiratie, de la cosmetice si produsele de curatenie (detergenti, sampoane, vopsele de par, deodorante etc.) la reziduuri metabolice.
Eliminarea lor se face in regim de preaplin, colonul avand uneori diametrul unui creion. Aceasta eroare functionala ne indeparteaza, incet si sigur, de sanatate.